Restaurantmeny

Ute etter noe for de minste? Se vår barnemeny her

Kjøkkenet Anbefaler:

Hovedrett og dessert fra kr 247,-
Varierer alle dager unntatt torsdag, da er det Salt kjøtt og flesk.

Vi kan tilby glutenfri og laktosefri saus til de fleste retter.

Kjøttkaker med ertestuing

Liten porsjon kr 181,-
Middels porsjon kr 212,-
Stor porsjon kr 222,-

Allergener: 1.1,2,8,9

Karbonader med grønnsaker og kokte poteter eller salat og pommes frites

Liten porsjon kr 191,-
Middels porsjon kr 218,-
Stor porsjon kr 233,-

Allergener: 1.1,2,3,8,9

Hamburgertallerken med salat og pommes frites

Allergener: 1.1,2,3,8,10,11

Kr 216,-

Kveite med agurksalat og kokte poteter

½ porsjon kr 215,-
Hel porsjon kr 241,-

Allergener: 2,5,8

Laks med agurksalat og kokte poteter

½ porsjon kr 212,-
Hel porsjon kr 235,-

Allergener: 2,5,8

Panert rødspette med salat og remulade (valgfri poteter)

½ porsjon kr 194,-
Hel porsjon kr 211,-

Allergener: 1.1,3,5,8,10

 

Dessertbord

Serveres hver søndag.

Alle andre dager serveres våre gode desserter og hjemmelagde karamellpudding separat. Spør i kassen.

Allergen informasjon: 1 – Gluten 1.1 hvete, 1.2 havre, 1.3 bygg 1.4 rug, 2 – Melk, 3 – Egg, 4 – Skalldyr, 5 – Fisk, 6 – Peanøtter, 7 – Nøtter 7.1 mandler 7.2 hasselnøtter,  8 – Soya, 9 – Selleri, 10 – Sennep, 11– Sesam, 12 – Sulfitter, 13 – Lupin, 14 – Bløtdyr