Restaurantmeny
Ute etter noe for de minste? Se vår barnemeny her
Kjøkkenet Anbefaler:
Hovedrett og dessert fra kr 267,-
Varierer alle dager unntatt torsdag, da er det Salt kjøtt og flesk.
Vi kan tilby glutenfri og laktosefri saus til de fleste retter.
Kjøttkaker med ertestuing
Liten porsjon kr 196,-
Middels porsjon kr 229,-
Stor porsjon kr 240,-
Allergener: 1.1,2,8,9
Karbonader med grønnsaker og kokte poteter eller salat og pommes frites
Liten porsjon kr 207,-
Middels porsjon kr 236,-
Stor porsjon kr 252,-
Allergener: 1.1,2,3,8,9
Hamburgertallerken med salat og pommes frites
Allergener: 1.1,2,3,8,10,11
Kr 234,-
Kveite med agurksalat og kokte poteter
½ porsjon kr 233,-
Hel porsjon kr 261,-
Allergener: 2,5,8
Laks med agurksalat og kokte poteter
½ porsjon kr 229,-
Hel porsjon kr 254,-
Allergener: 2,5,8
Panert rødspette med salat og remulade (valgfri poteter)
½ porsjon kr 210,-
Hel porsjon kr 228,-
Allergener: 1.1,3,5,8,10
Dessertbord
Serveres hver søndag.
Alle andre dager serveres våre gode desserter og hjemmelagde karamellpudding separat. Spør i kassen.
Allergen informasjon: 1 – Gluten 1.1 hvete, 1.2 havre, 1.3 bygg 1.4 rug, 2 – Melk, 3 – Egg, 4 – Skalldyr, 5 – Fisk, 6 – Peanøtter, 7 – Nøtter 7.1 mandler 7.2 hasselnøtter, 8 – Soya, 9 – Selleri, 10 – Sennep, 11– Sesam, 12 – Sulfitter, 13 – Lupin, 14 – Bløtdyr