Restaurantmeny
Ute etter noe for de minste? Se vår barnemeny her
Kjøkkenet Anbefaler:
Hovedrett og dessert, Kr 237,-
Varierer alle dager unntatt torsdag, da er det Salt kjøtt og flesk.
Vi kan tilby glutenfri og laktosefri saus til de fleste retter.
Kjøttkaker med ertestuing
Liten porsjon Kr 174,-
Middels porsjon Kr 204,-
Stor porsjon kr 213,-
Allergener: 1.1,2,8,9
Karbonader med grønnsaker og kokte poteter eller salat og pommes frites
Liten porsjon Kr 183,-
Middels porsjon Kr 210,-
Stor porsjon kr 224,-
Allergener: 1.1,2,3,8,9
Hamburgertallerken med salat og pommes frites
Allergener: 1.1,2,3,8,10,11
Kr 207,-
Kveite med agurksalat og kokte poteter
½ porsjon Kr 207,-
Hel porsjon Kr 232,-
Allergener: 2,5,8
i
Laks med agurksalat og kokte poteter
½ porsjon Kr 204,-
Hel porsjon Kr 226,-
Allergener: 2,5,8
Panert rødspette med salat og remulade (valgfri poteter)
½ porsjon Kr 182,-
Hel porsjon Kr 202,-
Allergener: 1.1,3,5,8,10
Dessertbord
På grunn av Covid – 19 og en tredje bølge av smitte har vi dessverre ikke dessert buffet, men våre gode desserter og hjemmelagde karamellpudding serveres separat. Spør i resepsjonen
Allergen informasjon: 1 – Gluten 1.1 hvete, 1.2 havre, 1.3 bygg 1.4 rug, 2 – Melk, 3 – Egg, 4 – Skalldyr, 5 – Fisk, 6 – Peanøtter, 7 – Nøtter 7.1 mandler 7.2 hasselnøtter, 8 – Soya, 9 – Selleri, 10 – Sennep, 11– Sesam, 12 – Sulfitter, 13 – Lupin, 14 – Bløtdyr