NO / EN
MENY

Restaurantmeny

Ute etter noe for de minste? Se vår barnemeny her

Kjøkkenet Anbefaler:

Hovedrett og dessert, Kr 237,-
Varierer alle dager unntatt torsdag, da er det Salt kjøtt og flesk.

Vi kan tilby glutenfri og laktosefri saus til de fleste retter.

Kjøttkaker med ertestuing

Liten porsjon Kr 174,-
Middels porsjon Kr 204,-
Stor porsjon kr 213,-

Allergener: 1.1,2,8,9

Karbonader med grønnsaker og kokte poteter eller salat og pommes frites

Liten porsjon Kr 183,-
Middels porsjon Kr 210,-
Stor porsjon kr 224,-

Allergener: 1.1,2,3,8,9

Hamburgertallerken med salat og pommes frites

Allergener: 1.1,2,3,8,10,11

Kr 207,-

 

Kveite med agurksalat og kokte poteter

½ porsjon Kr 207,-
Hel porsjon Kr 232,-

Allergener: 2,5,8

i

 

 Laks med agurksalat og kokte poteter

½ porsjon Kr 204,-
Hel porsjon Kr 226,-

Allergener: 2,5,8

Panert rødspette med salat og remulade (valgfri poteter)

½ porsjon Kr 182,-
Hel porsjon Kr 202,-

Allergener: 1.1,3,5,8,10

Dessertbord

På grunn av Covid – 19 og en tredje bølge av smitte har vi dessverre ikke dessert buffet, men våre gode desserter og hjemmelagde karamellpudding serveres separat. Spør i resepsjonen

 

Allergen informasjon: 1 – Gluten 1.1 hvete, 1.2 havre, 1.3 bygg 1.4 rug, 2 – Melk, 3 – Egg, 4 – Skalldyr, 5 – Fisk, 6 – Peanøtter, 7 – Nøtter 7.1 mandler 7.2 hasselnøtter,  8 – Soya, 9 – Selleri, 10 – Sennep, 11– Sesam, 12 – Sulfitter, 13 – Lupin, 14 – Bløtdyr